Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Polițist mort într-o mașină zdrobită de TIR pe contrasens, în Mehedinți. Avea 42 de ani și era tatăl unei fetițe

Un poliţist din cadrul IPJ Mehedinţi şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un cumplit accident de circulaţie. Aflat la volanul unui autoturism, agentul a intrat în depăşirea unui TIR, dar a intrat sub roţile unui alt autotren, pe contrasens. În urma impactului devastator, bărbatul de 42 de ani a murit pe loc. 

de Veronica Micu

la 03.09.2024 , 18:33

Accidentul s-a produs azi noapte, pe DN 6, în localitatea Gura Văii din judeţul Mehedinţi.

Din primele date, bărbatul de 42 de ani a intrat cu mașina în depășirea unui autotren și s-ar fi izbit de un alt TIR, care circula pe contrasens. Impactul a fost teribil. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, iar șoferul a murit pe loc. 

"Noaptea trecută, ora 1.15, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic că pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un bărbat de 42 de ani, din  Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-ar fi angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule și ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 53 de ani. Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Conducătorii celor două tiruri au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ Mehedinţi.

Vezi și

Poliţistul era tatăl unei fetiţe

Pe acelaşi subiect

Bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul de la Gura Văii se îndrepta spre Orşova. Este vorba despre un polițist încadrat la IPJ Mehedinți, la Serviciul de Investigații Criminale.

Lucra în MAI din mai 2003 şi era tatăl unei fetițe.

În momentul producerii accidentului, era în timpul liber. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Polițist mort într-o mașină zdrobită de TIR pe contrasens, în Mehedinți. Avea 42 de ani și era tatăl unei fetițe