Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Daniela a murit într-un accident înfiorător, pe un drum din Mehedinți. Avea doar 23 de ani, locuia în Germania și venise acasă, în concediu

Daniela Ramona și-a pierdut viața în urma unui teribil accident de circulație. Tragedia a avut loc duminică dimineață, în localitatea Gogoșu, județul Mehedinți. Conform unor surse din anchetă, tânăra de 23 de ani locuia cu părinții în Germania și venise recent acasă, în concediu.

de Veronica Micu

la 03.09.2024 , 18:33

Nenorocirea s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 7.00, pe DJ 606, în comuna mehedințeană Gogoșu. Daniela era pasager într-un Volkswagen când, din motive rămase de stabilit, șoferul de 22 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

Daniela a murit la doar 23 de ani

Impactul a fost atât de puternic, încât motorul autoturismului a zburat la câțiva metri distanță. 

Articolul continuă după reclamă

Pentru tânăra de 23 de ani, accidentul a fost fatal. Echipele de salvare au ajuns rapid la locul tragediei, însă nu au mai putut să o salveze, iar medicii au declarat decesul.

Pe acelaşi subiect

Șoferul a fost transportat de urgență la spital, unde primește îngrijiri medicale.

"La data de 01 septembrie a.c., ora 07.03, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că pe DJ 606, în comuna Gogoșu s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șimian și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Gogoșu în  timp ce conducea un autoturism pe DJ 606, în comuna Gogoșu ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de pe marginea părții carosabile. Din accident, a rezultat decesul unei tinere de 23 de  ani, pasager în autoturism și vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate", au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Alin Ghiciulescu -

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Daniela a murit într-un accident înfiorător, pe un drum din Mehedinți. Avea doar 23 de ani, locuia în Germania și venise acasă, în concediu