Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist pe motocicletă, rănit într-un accident în Bucureşti. A fost lovit de o maşină şi proiectat în alt vehicul

Un poliţist din Bucureşti care se afla pe motocicletă în timpul serviciului a fost rănit, într-un accident rutier care s-a produs în zona Fântânii Mioriţa. Motocicleta a fost lovită de un autoturism şi a fost proiectată în alt vehicul.

de Redactia Observator

la 21.10.2024 , 18:16

Poliţist pe motocicletă, rănit într-un accident în Bucureşti. A fost lovit de o maşină şi proiectat în alt vehicul Poliţist pe motocicletă, rănit într-un accident în Bucureşti. A fost lovit de o maşină şi proiectat în alt vehicul

"La data de 21 octombrie 2024, în jurul orei 15:13, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident de circulaţie care a avut loc pe şos. Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa. Din primele informaţii, un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a condus o motocicletă pe şos. Bucureşti-Ploieşti dinspre bd. Aerogării către Piaţa Presei Libere, iar când a ajuns în zona Fântânii Mioriţa ar fi fost lovit în partea din spate de către un autovehicul", a transmis, luni, Brigada Rutieră a Capitalei.

Motocicleta a fost proiectată într-un alt autovehicul ce se deplasa în aceeaşi direcţie

Sursa citată a precizat că, în urma coliziunii, motocicleta a fost proiectată într-un alt autovehicul ce se deplasa în aceeaşi direcţie.

Articolul continuă după reclamă

"Accidentul de circulaţie s-a soldat cu rănirea poliţistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind 0", a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările accidentului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Poliţist pe motocicletă, rănit într-un accident în Bucureşti. A fost lovit de o maşină şi proiectat în alt vehicul