Antena Meniu Search
x

Delir pe o stradă din Tulcea. Un poliţist scoate pistolul după ce este lovit și înjurat de mulțimea furioasă, pentru că a încătușat un șofer (Video)

Imagini şocante din comuna Niculițel, județul Tulcea, au apărut pe Facebook. Un polițist e filmat când scoate pistolul către mulțimea care-l agresează.

Delir pe o stradă din Tulcea, după o banală parcare neregulaentară. Un poliţist încătuşează un şofer şi ameninţă mulţimea cu pistolul! (Video) - Observator

Imagini şocante din comuna Niculițel, județul Tulcea, au apărut pe Facebook. Un polițist e filmat când scoate pistolul către mulțimea care-l agresează, după ce a încătușat un șofer.

Materialul video ne arată cum un şofer este la pământ, pe trotuar, cu faţa în jos, în timp ce un poliţist îl încătuşează. Se pare că bărbatul parcase neregulamentar, pe trecerea de pietoni.

Agentul încearcă să-l ridice pe individ şi să-l ducă la autospecială. Cu greu, pentru că bărbatul se împleticeşte, iar, când ajunge lângă maşina poliţistului, se prăbuşeşte. 

Cei care asistă la scenă sunt revoltaţi, unul dintre martori strigând la poliţist să-l lase pe bărbat în pace pentru că "nu a omorât pe nimeni", ci "doar a parcat pe trecere".

Oamenii îl acuză pe poliţist că l-a lovit pe bărbatul încătuşat, ba chiar că i-ar fi dat cu spray lacrimogen în gură.

Lucrurile se precipită, însă, şi iau o întorsătură şocantă după ce unul dintre cei prezenţi îi dă o palmă poliţistului. Speriat şi ameninţat de mulţimea strânsă, agentul scoate pistolul şi începe să dea cu spray paralizant.

Priviţi mai jos imaginile!

Avertisment: video cu un puternic impact emoțional

VIDEO: Un polițist din Niculițel, Tulcea, scoate pistolul către mulțimea care-l agresează | Sursa: Facebook

Reacţia Poliţiei Române

Referitor la imaginile aparute in spatiul public, șeful Poliției Române a dispus conducerii IPJ Tulcea sa demareze urgent verificari interne. 

De asemenea, o echipă de specialiști din cadrul Direcției Control Intern din cadrul IGPR a fost trimisă sa verifice modul de organizare a activității la nivelul IPJ Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Delir pe o stradă din Tulcea. Un poliţist scoate pistolul după ce este lovit și înjurat de mulțimea furioasă, pentru că a încătușat un șofer (Video)