Antena Meniu Search
x

Video Poliţistă agresată sexual şi ameninţată cu bătaia în Gara de Nord. Nimeni nu i-a sărit femeii în ajutor, făptaşul este cercetat acum în libertate

O poliţistă de la Transporturi Feroviare a fost agresată şi pipăită în Gara de Nord. Era îmbrăcată în civil şi aştepta lângă o farmacie. Deşi în jurul ei erau zeci de persoane, nimeni nu i-a sărit femeii în ajutor. Individul a fost ridicat de jandarmi şi dus la audieri. Acum este cercetat în libertate, iar sindicatele sunt revoltate: vor schimbarea încadrării din ameninţare în ultraj. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 16.04.2023, 19:55

Vezi și

Scenele s-au petrecut chiar în dreptul panourilor de afişaj, cea mai aglomerată zonă din Gara de Nord. Pe imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul se apropie agresiv de tânără, îşi aruncă ghiozdanul pe jos şi gesticulează violent. Femeia încearcă să se îndepărteze, dar el o urmăreşte. Individul devine din ce în ce mai nervos.

Poliţista a reuşit să scape cu ajutorul unui echipaj de la Jandarmerie

Cristina Filip, reporter Observator: Agenta îmbrăcată în civil, exact în acest loc. Aştepta la coadă la farmacie când bărbatul s-a apropiat de ea şi a început să o atingă în zona intimă. Femeia speriată a făcut câţiva paşi înapoi şi i-a spus că este poliţistă, moment în care agresorul a început să o ameninţe cu bătaia.  

Poliţista a reuşit să scape cu ajutorul unui echipaj de la Jandarmerie care i-a auzit strigătele. 

Pe acelaşi subiect

Dan Saltelechi, Europol: Poliţista e în stare de şoc în acest moment, teoretic ar trebui să beneficieze de consiliere psihologică din partea instituţiei însă nu credem că până la acest moment a fost contactată. 

Europol cere schimbarea încadrării juridice în ultraj

Bărbatul a fost ridicat şi dus la audieri. 

Dan Saltelechi, Europol: A mers pe starea de negare aşa cum a făcut-o şi în discuţia pe care a avut-o faţă în faţă cu colega noastră. A devenit violent faţă de colegii noştri însă nu a apucat să lovescă pe niciunul dintre ei.

Bărbatul este cercetat în libertate pentru agresiune sexuală şi ameninţare. Colegii femeii cer, indignaţi, schimbarea încadrării juridice în ultraj pentru că agenta era în timpul serviciului. Pentru cele două fapte pedeapsa poate ajunge până la 5 de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Poliţistă agresată sexual şi ameninţată cu bătaia în Gara de Nord. Nimeni nu i-a sărit femeii în ajutor, făptaşul este cercetat acum în libertate