Antena Meniu Search
x

O poliţistă din Ploieşti a fost călcată cu maşina de un şofer fugar: 'A lovit-o când îi fotografia numărul de înmatriculare'

O poliţistă locală din Ploieşti a ajuns la spital, astăzi, după ce a fost lovită cu maşina de un şofer care apoi a fugit de la locul accidentului.

O poliţistă din Ploieşti a fost călcată cu maşina de un şofer fugar

O poliţistă locală din Ploieşti a ajuns la spital, astăzi, după ce a fost lovită cu maşina de un şofer care apoi a fugit de la locul accidentului.

Totul s-a petrecut astăzi, pe strada Gabri Dobre, din Ploieşti. Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, poliţista locală a oprit în trafic un şofer din Dâmboviţa pentru un control, însă acesta a reufzat să se legitimeze şi a plecat cu maşina.

"Colegul poliţistei îl legitima pe şofer, iar ea îi fotografia numărul de înmatriculare", a explicat Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova. Poliţista locală a fost rănită, dar nu grav, a mai spus Popescu.

Şoferul vinovat a fost dat în urmărire şi a fost prins la scurt timp după producerea accidentului pe şoseaua Vestului din Ploieşti, ruta pe unde se iese din oraş spre Dâmboviţa.

Şoferul riscă acum dosar penal pentru ultraj şi fugă de la locul accidentului.

El a fost prins în trafic de poliţiştii de la Secţia 3 din Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O poliţistă din Ploieşti a fost călcată cu maşina de un şofer fugar: 'A lovit-o când îi fotografia numărul de înmatriculare'