Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Câmpulung şi-a scos casa la vânzare pe 100.000 de Biblii: 'Fii pregătit! Iisus revine!'

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, stabilit de mai mulţi ani în Spania, a anunţat că îşi vinde casa pe 100.000 de Biblii.

de Redactia Observator

la 18.01.2018 , 12:34

Casă vândută pe Biblii la Câmpulung - Monitorul de Suceava

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, stabilit de mai mulţi ani în Spania, a anunţat că îşi vinde casa pe 100.000 de Biblii.

Casa vândută pe Biblii are două etaje şi se află pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, la ieşire spre Vatra Dornei.

Proprietarul casei, Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi, un român stabilit în Spania şi membru al cultului adventist, a pus un anunţ mare pe faţada casei în care îi anunţă pe cei interesaţi că dă casa la schimb pe 100.000 de Biblii.

Articolul continuă după reclamă

Casa vândută pe Biblii are şase dormitoare, garaje la parter, iar valoare de impozitare este de puţin peste 600.000 de lei.

Pe lângă anunţul de vânzare, proprietarul a scris pe faţadă că Iisus Hristos urmează să vină pe Pământ, iar acesta ar fi principalul motiv pentru care vrea să vândă casa pe 100.000 de Biblii.

Citeşte continuarea pe monitorulsv.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Câmpulung şi-a scos casa la vânzare pe 100.000 de Biblii: 'Fii pregătit! Iisus revine!'