Antena Meniu Search
x

Poliţiştii din Alexandria au tras 12 focuri de armă, ca să reţină patru tineri. Maşina lovită de gloanţe

Poliţiştii din Alexandria au tras 12 focuri de armă, ca să reţină patru tineri. Maşina a fost lovită de gloanţe, iar tinerii acuză agenţii că după ce au fost prinşi, au fost loviţi sălbatic. Unul dintre ei a ajuns la spital cu urechea ruptă.

Poliţiştii din Alexandria au tras 12 focuri de armă, ca să reţină patru tineri. Maşina a fost lovită de gloanţe, iar tinerii acuză agenţii că după ce au fost prinşi, au fost loviţi sălbatic. Unul dintre ei a ajuns la spital cu urechea ruptă.

Un tânăr de 22 de ani din Alexandria reclamă faptul că sâmbătă noaptea a fost rupt în bătaie de poliţişti din oraş, care l-au urmărit cu maşina şi au tras 12 focuri asupra autoturismului pe care-l conducea şi în care mai erau trei prieteni.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Nanov, după ce tânărul, la volanul unui autoturism Opel, nu a oprit la semnalele oamenilor legii, scrie explozivnews24.ro.

Tânărul spune că băuse trei beri la o discotecă și s-a speriat atunci când oamenii legii i-au făcut semn de oprire. Imediat, polițiștii au pornit în urmărirea lui. La aproximativ 10 kilometri, pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria, șoferul a fost tras pe dreapta, cu 12 focuri de armă, două dintre ele lovind pneurile și ale două rămânând în caroserie, la câțiva centrimetri de ocupanții locurilor din spate.

Pe acelaşi subiect

Conducătorul auto povestește că a fost culcat la pământ pe șosea, încătușat și lovit de mai multe ori de polițiști. Ulterior, el și prietenii au fost duși la sediul Poliției din Alexandria. Aici, altă rundă de lovituri. Nu i s-a dat voie să sune pe nimeni. Nici pe avocat, nici pe părinți. Nu i s-a dat nici măcar un pahar cu apă și i s-a interzis să fumeze. Acesta a precizat că a avut noroc cu un domn, procuror crede el, care, după ce l-a scos din pumnii polițiștilor, i-a luat o cafea și i-a dat o țigară.

Potrivit IPJ Teleorman, în noaptea de 03.03.2019, în jurul orei 02.00, o patrula Ordine Publică din Alexandria a făcut uz de armă, cu 12 cartușe, pt oprirea unui șofer, care nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, efectuat de politisti. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrebat dacă șoferul a fost lovit de oamenii legii, în sediul poliției, purtătorul de cuvând a declarat că nu deține astfel de informații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţiştii din Alexandria au tras 12 focuri de armă, ca să reţină patru tineri. Maşina lovită de gloanţe