Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţiştii ameninţă cu proteste: 'Munca prestată în weekend şi sărbători legale, compensată doar cu zile libere'

Poliţiştii din întreaga ţară ameninţă cu proteste după ce au aflat că, în 2018, munca prestată în weekend şi sărbătorile legale va fi compensată doar cu libere.

de Redactia Observator

la 04.12.2017 , 15:07

Poliţiştii din întreaga ţară ameninţă cu proteste după ce au aflat că, în 2018, munca prestată în weekend şi sărbătorile legale va fi compensată doar cu libere.

Potrivit unui proiect de lege, "în anul 2018, munca suplimentară efectuată peste durata normală a timpului de lucru de către personalul din sectorul bugetar încadrat în funcţii de conducere sau execuţie, precum şi munca prestată în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, se vor compensa numai cu timp liber corespunzător acestora".

Articolul continuă după reclamă

Astfel, poliţiştii s-au plâns că nu vor mai primi bani pe orele suplimentare muncite şi că acesta se va traduce printr-un adevărat dezastru.

"Urmeaza cireasa de pe tort pentru politisti. In 2018 nu se mai plateste permanenta iar munca prestata in zile de sambata ,duminica sau sarbatori legale va fi compensata doar cu timp liber. Daca nu iesim toti in strada anul viitor va fi dezastru. Si eu sper ca nu veti astepta fluturasul din februarie ca sa reactionati", a scris pe Facebook Daniel Avasilcăi, liderul sindicatului poliţiştilor din Constanţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Poliţiştii ameninţă cu proteste: 'Munca prestată în weekend şi sărbători legale, compensată doar cu zile libere'