Antena Meniu Search
x

Poliţiştii Antidrog, zeci de dosare penale după minivacanţa din Mamaia

Poliţiştii Antidrog din Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT, au deschis zeci de dosare penal pentru trafic sau consum de droguri, după minivacanţa de Paşte şi 1 Mai din staţiunea Mamaia.

de Redactia Observator

la 02.05.2019, 15:53

Poliţiştii Antidrog din Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT, au deschis zeci de dosare penal pentru trafic sau consum de droguri, după minivacanţa de Paşte şi 1 Mai din staţiunea Mamaia.

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 25 aprilie - 1 mai, poliţiştii au deschis 33 de dosare penal pentru consum sau trafic de droguri de risc şi mare risc.

"În perioada 25 aprilie - 1 mai, zeci de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au desfășurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din stațiunea Mamaia, activități pentru prevenirea și combaterea traficului și a consumului ilicit de droguri", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Poliţiştii Antidrog au legitimat peste 1300 de persoane, dintre care 415 cetăţeni străini. În cele 33 de dosare penal sunt cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar şi un francez.

Pe acelaşi subiect
Poliţiştii au confiscate droguri în minivacanţa de Paşte şi 1 mai, în Mamaia

Dintre aceşti, patru au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

"Totodată, polițiștii au descoperit și retras din circuitul ilicit mai multe comprimate ecstasy, pliculețe conținând cocaină, ketamină, amfetamină, dar și muguri de cannabis. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța și al jandarmilor", se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Poliţiştii Antidrog, zeci de dosare penale după minivacanţa din Mamaia