Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Polițiști atacați și înjurați de rudele unui băiat de 14 ani. Adolescentul fusese prins la volan, pe o stradă din Turnu Măgurele

Scandal şi ameninţări violente la adresa poliţiştilor din Teleorman, după ce aceştia au oprit, aseară, un minor de 14 ani, aflat la volanul unei maşini, pe strada Oituz din Turnu Măgurele. 

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 08:41

Rudele băiatului, care erau la un eveniment în apropiere, au ieşit imediat la faţa locului şi au devenit din ce în ce mai recalcitrante. Situaţia a ieşit de sub control în momentul în care agenţii l-au băgat pe adolescent în maşina de poliţie. 

Polițiști atacați după ce au prins un băiat de 14 ani la volanul unei mașini, în Turnu Măgurele

Una dintre rude a îmbrâncit un poliţist şi a spart luneta autospecialei, după ce a aruncat cu un obiect dur, iar o altă persoană din grup i-a amenințat și înjurat pe agenţi. 

Vezi și

"În momentul în care minorul a fost introdus în autospeciala de poliție, una dintre persoane ar fi îmbrâncit pe unul din polițiști și ar fi aruncat cu un obiect dur în autospeciala de poliție, distrugând luneta acesteia. Totodată, o altă persoană a proferat injurii și amenințări la adresa polițiștilor", au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile l-au identificat pe tatăl copilului şi l-au condus la sediul poliţiei pentru audieri.

La fața locului au fost chemate mai multe patrule de poliție, o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipe ale Jandarmeriei. 

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru clarificarea situației de fapt.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Polițiști atacați și înjurați de rudele unui băiat de 14 ani. Adolescentul fusese prins la volan, pe o stradă din Turnu Măgurele