Antena Meniu Search
x

Video Poliţişti călcaţi cu maşina şi ameninţaţi cu moartea. Un interlop s-a filmat în timp ce se droghează şi-l ameninţă pe şeful Poliţiei Dâmboviţa

În ţara legilor prea blânge, poliţiştii sunt călcaţi cu maşina şi ameninţaţi cu moartea, în timp ce judecătorii le găsesc scuze infractorilor. După ce ieri, un poliţist a fost ameninţat pe Facebook, acum, un alt agent a fost lovit cu maşina. Mai mult, când l-a dus la audieri pe cel care-l lovise, a primit şi ameninţări cu moartea. Indivizii periculoşi sunt acasă.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 09.12.2021, 19:29

Vezi și

Ora 4 şi 45 de minute, dimineaţa. Poliţiştii, care patrulau pe şoseaua de centură a oraşului Cluj-Napoca, au oprit o maşină lovită în care erau cinci persoane. Printre pasageri, au recunoscut un bărbat condamnat pentru furturi şi deţinere de droguri. În timpul verificărilor, şoferul a demarat şi a lovit un agent. Rănit la picior, acesta a reuşit să se urce în maşină şi a pornit în urmărirea lui. Nici focurile de armă nu l-au speriat pe fugar.

Şoferul şi cei patru pasageri au fost duşi la secţie

După o urmărire de aproape o jumătate de kilometru printre focurile de armă, şoferul a intrat pe contrasens în sensul giratoriu. A rămas cu maşina suspendată pe bordură, fiind şi locul în care a fost încătuşat. Şoferul şi amicii lui au fost duşi la secţia de poliţie. Nici acolo, tupeul nu l-a părăsit. În cadrul acestor activităţi, şoferul ar fi ameninţat agentul de poliţie. Bărbatul a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj, iar scuza folosită a fost că era băut. A funcţionat pentru că nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva lui, ci a fost lăsat să plece acasă.

În lipsa măsurilor ferme, infractori periculoşi continuă să acţioneze în legea lor. Ieri, un individ din Constanţa care a înjurat şi ameninţat un poliţist pe Facebook, a fost luat pe sus de mascaţi, dar judecătorii au decis să-i dea doar control judiciar. 

Pe acelaşi subiect

Un alt interlop s-a filmat pe Facebook în timp ce se droghează şi-l ameninţă pe şeful Poliţiei Dâmboviţa: 

Agresor: Sunt pregătit. Dacă e să mă duc, nu mă duc la pârnaie că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nene. Dacă mă duc la pârnaie, mă duc că te mierlesc, mă! Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi. 

Andrei Bruchental, Sindicatul Europol: În primul rând, este afectată încrederea poliţiştilor de a acţiona în astfel de situaţii.

Fără apărare şi autoritate în faţa infractorilor, poliţiştii ajung să se teamă pentru viaţa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Poliţişti călcaţi cu maşina şi ameninţaţi cu moartea. Un interlop s-a filmat în timp ce se droghează şi-l ameninţă pe şeful Poliţiei Dâmboviţa