Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Polițiști "infiltrați" la petrecerile de pe litoral. Pe Facebook tinerii s-au luat la glume: "Şi noi de unde mai luăm ce ne trebuie?"

De Andreea Filip la 30.04.2022, 20:13
Vezi și

De la un capăt la altul al litoralului, petrecerile s-au ţinut lanţ. În staţiunea Costineşti, 20.000 de tineri plini de energie au cântat şi au dansat frenetic la un festival hip-hop şi trap, pe plajă. 

Turişti: Îmi era foarte dor, mai ales că a fost pandemia, şi e superb vibe-ul. Îmi place foarte, foarte mult, mai venim. Atmosfera e pe cinste, îşi merită toţi banii şi toată aşteptarea. Noi suntem şi a 12-a şi dăm bacul şi ne trebuie să ne mai relaxăm. E foarte mişto şi îmi place aici, aş veni şi data viitoare.

Cu cât gaşca e mai numeroasă, cu atât şi distracţia e mai mare

În Vama Veche, atmosfera a fost ceva mai nostalgică. Cântecele vechi la chitară le-au făcut concurenţă hiturilor verii.

Pe acelaşi subiect

Nici în cealaltă parte a litoralui, nimeni nu a dormit. Cluburile au fost pline în Mamaia. Tinerii au sărbătorit începutul petrecerilor la mare cu şampanie. Prețurile sunt pe măsura distracţiei. Între 500 şi 1500 de lei sticla, dar băuturile exclusiviste trec şi de 10.000 de lei.

Reporter: Cum se simţi?

Tânără: Liberă. La propriu chiar. 

Reporter: E foarte multă lume şi ne bucurăm că s-a terminat cu pandemia.

Patronii cluburilor s-au luat la întrecere să organizeze cele mai tari petreceri. Au chemat inclusiv tarafuri.

Distracţie până la refuz şi în cluburi

Adrian Obreja, reporter Observator: Cluburile din Mamaia s-au umplut încă de la lăsarea serii, și așa vor rămâne până în zori, pentru că toți cei pe care îi vedeți aici sunt dornici de distracție. 

La petreceri, s-au "infiltrat" poliţişti şi procurori DIICOT. La cele două festivaluri de muzică din Costineşti şi Mamaia, au fost descoperiţi mai mulţi tineri cu droguri asupra lor. Cei din Mamaia erau şi dealeri. La percheziţii, au găsit narcotice puternice... în tigăi.

Adrian Obreja, reporter Observator: Suspecţii au închiriat un apartament chiar în zona festivalului, acolo ţineau drogurile, banii şi tot acolo au descins poliţiştii în această dimineaţă.

Andreea Iliescu, IPJ Constanţa: Fiind descoperite 210 grame de cocaină, 21 grame de ketamină, mai multe instrumente folosite pentru porţionarea drogurilor, precum şi sume de bani în lei şi în euro desăre care există idnicii că ar proveni din traficul de droguri.

Un utilizator i-a întrebat în glumă pe poliţişti: "Şi acum noi de unde mai luăm ce ne trebuie?". Imediat a venit şi reacţia Ministerului de Interne. "La ce produs de pe masa aceea vă referiţi, că să ştim unde vă încadrăm".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Polițiști "infiltrați" la petrecerile de pe litoral. Pe Facebook tinerii s-au luat la glume: "Şi noi de unde mai luăm ce ne trebuie?"