Antena Meniu Search
x

Video Pe litoral, ca-n Capitală: "La 14 grade, apa e caldă. Sunt obişnuit din Bucureşti". Frigul şi vântul nu au reuşit astăzi să-i ţină departe pe turişti

Frigul şi vântul nu au reuşit astăzi să le strice buna-dispoziţie turiştilor, pe litoral. Şi-au petrecut timpul dormind pe plajă sau citind, în sunetul odihnitor al valurilor. Mulţi s-au recuperat după noaptea albă. Pentru ca în această seară s-o ia de la capăt.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 30.04.2022, 19:37

Vezi și

Chiar dacă vara pare încă departe, măcar au marea la picioare. Georgiana și Beatrice au plecat dimineaţă din Bucureşti şi au ajuns la Costineşti, hotârâte să profite de fiecare clipă.

Reporter-tinere: -Vă era dor de mare, de vară?

- Da, cum să nu, păi la ce vreme este acum, cum să nu ieşi afară. E primăvară, dar în suflet e vară pentru noi. 

La prânz, au fost doar 15 grade pe litoral şi a bătut vântul. Turiştii nu au renunţat la plajă, dar în loc de costum de baie au stat cu geaca pe ei.

Pe acelaşi subiect

Reporter-tineri: Mai simţiţi frigul?

- Oleacă, aşa.

- Când suntem cu oameni buni, nu mai contează vremea.

Pe litoral, ca-n Capitală

În Vama Veche, marea a fost cadrul perfect pentru un pui de somn. Unii s-au aventurat în valuri, spun că şi-au mărit rezistenţă după încă o iarnă cu apă rece în Bucureşti.

Reporter-turişti: - Cum e apa?

Este ca-n Bucureşti. Adică. Apă rece.

- Caldă, doamnă, la 14 grade e caldă. Sunt obişnuit din Bucureşti. E foarte caldă, vă spun eu. 

- Eu aseară eram în cameră, în aşteptarea trenului. Noi am ajuns aici să înotăm.

Andreea Filip, reporter Observator: După o noapte în care au petrecut până la răsărit, tinerii au venit pe plaja din Vama Veche pentru a-şi reîncărca bateriile. Chiar dacă temperaturile nu sunt cele pe care şi le-au dorit, se bucură de mare şi se pregătesc pentru încă o noapte de distracţie.  

Turist: Diseară, nu ştiu, multe gagici, un foc de tabără, un grătar.

Valurile i-au adus la mare şi pe pasionaţii de kiteboarding. 

Surfer, Victor, 23 ani, Bucuresti: Vremea asta cu vânt şi valuri... E perfecta şi necesară. Fără valuri nu poti decât sa intri, să înoţi, să te antrenezi.  

Surferul, Mihai, din Bucuresti, 24 ani: Pentru mine e sportul de vara, iarna mă dau cu snowboardul şi vara nu aveam şi eu un sport şi acum l-am găsit. 

Primul weekend la mare a fost imortalizat pe TikTok.

Fata: Puţin cam frig pentru ziua de 1 Mai, cel puţin aşa mi se pare mie, dar ce mai contează. E 1 Mai, Neversea.  

Denisa: Sper să se mai încălzească un pic, pentru că mâine plec acasă, că luni te duci la birou şi nu poţi să te duci direct din club.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pe litoral, ca-n Capitală: "La 14 grade, apa e caldă. Sunt obişnuit din Bucureşti". Frigul şi vântul nu au reuşit astăzi să-i ţină departe pe turişti