Antena Meniu Search
x

Video Poliţişti răniţi grav pe o şosea din Iaşi. Autospeciala aflată în misiune s-a ciocnit violent cu o maşină care nu i-a acordat prioritate

Doi poliţişti au fost răniţi pe o şosea din Iaşi, după ce un şofer nu a acordat prioritate autospecialei care se afla în misiune. 

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 08:30

Vezi și

Autospeciala intră în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, iar mai apoi este izbită violent de o maşină care nu i-a acordat prioritate de trecere. Potrivit IPJ, maşina Poliţiei avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă acest lucru va fi stabilit cu exactitate după analizarea imaginilor de pe camera de supravegere care a surprins accidentul.

În urma impactului cei doi poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferii au fost testați cu aparatul alcooltest și rezultatele au fost negative. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Poliţişti răniţi grav pe o şosea din Iaşi. Autospeciala aflată în misiune s-a ciocnit violent cu o maşină care nu i-a acordat prioritate