Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţiştii au rămas şi ei surprinşi să descopere că la volanul BMW-ului din Vâlcea care şicana şoferi în trafic era o femeie (video)

Poliţiştii au rămas şi ei surprinşi să descopere că la volanul BMW-ului din Vâlcea care şicana şoferi în trafic era o femeie.

de Redactia Observator

la 11.04.2018 , 16:45

Poliţiştii au rămas şi ei surprinşi să descopere că la volanul BMW-ului din Vâlcea care şicana şoferi în trafic era o femeie (video)

Poliţiştii au rămas şi ei surprinşi să descopere că la volanul BMW-ului din Vâlcea care şicana şoferi în trafic era o femeie. Deranjată că a fost claxonată de un alt şofer, în timp ce întorcea maşina în mijlocul drumului, lent, aceasta l-a urmărit pe cel care o atenţionase sonor şi l-a şicanat extrem de periculos în trafic, pe un drum naţional extremd e circulat, între Vâlcea şi Drăgăşani.

Femeia a apăsat pedala bolidului cu numere provizorii pe care îl conducea şi a depăşit intempestiv chiar în mijlocul unei intervenţii. Apoi a început să frâneze brusc şi foarte agresiv în faţa celui care o claxonase.

Totul s-a întâmplat chiar în după-amiaza zilei de Paşti, la o oră la care traficul era foarte intens pe DN 64. 

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au amendat-o pe şoferiţă pentru depăşire interzisă şi i-au suspendat permisul. Şi şoferul din maşina depăşită a primit amendă, pentru injurii, conform legii 61.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Poliţiştii au rămas şi ei surprinşi să descopere că la volanul BMW-ului din Vâlcea care şicana şoferi în trafic era o femeie (video)