Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii de Frontieră au confiscat ţigări în valoare de 1,5 milioane de euro, în Mehedinţi. Un cetăţean bulgar a fost reţinut

Un cetățean bulgar de 47 de ani a fost prins în noaptea de vineri spre sâmbătă de polițiștii de frontieră din Mehedinți cu 555.000 pachete țigări, fără marcaje fiscale, în valoare de 1,5 milioane de euro. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost reţinut de autorităţi. 

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 20:44

Vezi și

Polițiștii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au făcut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, în cadrul căreia a fost oprit, în localitatea Malovăț, un bărbat de cetățenie bulgară, de 47 de ani, la volanul unui TIR.

În urma efectuării controlului asupra semiremorcii, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 555.000 pachete țigări, fără marcaje fiscale.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti

Țigările, în valoare totală de 1,5 milioane de euro, și TIR-ul au fost ridicate în vederea confiscării. Polițiștii de frontieră fac în acest caz cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta -Turnu Severin pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţiştii de Frontieră au confiscat ţigări în valoare de 1,5 milioane de euro, în Mehedinţi. Un cetăţean bulgar a fost reţinut