Antena Meniu Search
x

Video Polițiștii de la rutieră, razie de amploare cu noile BMW-uri pe străzile din București. Un tânăr s-a înfipt cu maşina direct în gardul Palatului Palamentului

Poliţiştii de la rutieră au ieşit, seara trecută, la prima acţiune cu noile maşini din dotare. BMW-urile cumpărate de Poliţia Română au fost folosite într-o razie de amploare pe străzile din Capitală. Oamenii legii au aplicat zeci de sancţiuni, iar unii şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost testaţi cu aparatul etilotest. Au fost şi şoferi care au refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, iar agenţii au plecat în urmărirea acestora cu noile achiziţii.

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 09:04

Vezi și

Un tânăr a fost oprit de poliţişti, după o cursă nebună pe străzile din Capitală. Şi nu degeaba a încercat să scape de agenţi. Se urcase băut la volan şi nici nu avea permis. 

Polițist: O să mergem la  Brigada Rutieră, vă întocmim un dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Având în vedere faptul că la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, o să mergem si la INML Bucureşti pentru prelevarea de două mostre biologice. 

Un șofer a intrat cu maşina direct în gardul Palatului Palamentului

Sute de şoferi au fost testaţi de către agenţi, seara trecută. 

Pe acelaşi subiect

Polițist: Suflaţi în jur de cinci secunde constant, fără să vă opriţi. Suficient. Zero, seară frumoasă. 

Nu toţi şoferii au fost norocoşi aseară. Din cauza vitezei excesive, un tânăr de 20 de ani a intrat cu maşina direct în gardul Palatului Palamentului.  

Claudiu Costea - Brigada Rutieră: În urma accidentului de circulaţie au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, şi cu aparatul drugtest, care nu a relevat prezenţa substanţelor psihoactive.

BMW-urile poliției pot atinge 100 km/oră în opt secunde

Razia de aseară a fost un prilej numai bun ca poliţiştii să testeze noile achiziţii. Aproape 33.000 de euro costă un astfel de BMW care poate atinge 100 de kilometri pe oră în opt secunde. 

Claudiu Costea - Brigada Rutieră: Aceste autospeciale de poliţie reprezintă un beneficiu real pentru cetăţeni, în sprijinul cărora ne aflăm în fiecare zi. Vor fi folosite în munca de poliţie rutieră de verificare şi control al traficului rutier. De asemenea, autospecialele de poliţie vor fi folosite inclusiv în intervenţii de urgenţă la apel 112.

Pe 25 martie, şase astfel de autoturisme au intrat în dotarea agenţilor de la rutieră din Bucureşti. Alte o sută ar urma să ajungă în toată ţara, până în iunie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Polițiștii de la rutieră, razie de amploare cu noile BMW-uri pe străzile din București. Un tânăr s-a înfipt cu maşina direct în gardul Palatului Palamentului