Antena Meniu Search
x

O cisternă cu motorină şi o autospecială de pompieri s-au răsturnat într-o curbă periculoasă, în Suceava. Şoferul ucrainean ar fi pierdut controlul din cauza vitezei

O cisternă cu 26 de tone de motorină şi o autospecială de pompieri s-au răsturnat într-o curbă periculoasă, între localitățile Roșiori și Vadu Moldovei din Suceava. Şoferul cisternei cu numere de Ucraina ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei. La puţin timp după, o autospecială ISU, care ar fi trebuit să intervină, a avut aceeaşi soartă. Din fericire, nu au existat victime. 

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 08:22

Vezi și

Angela Bertea, reporter Observator: Cisterna cu motorină venea dinspre Roman şi se îndrepta Vama Siret. După ce s-a izbit în parapet s-a răsturnat în şanţ. 

Cisterna, încărcată cu aproape 26 de tone de motorină, era condusă de un tânăr de 22 de ani, din Ucraina, care, după accident, a reuşit să iasă singur din maşină. 

Martor: A zis că a ieşit unul în depăşire pe contrasens şi a frânat.  O maşină mică. În curbă. Şi el a frânat. Şi când a frânat a venit drepta. A venit aici unde e, în şanţ. 

Reporter: Dar de ce se întâmplă accidente aşa de multe în zonă? 

Martor: E curba aia periculoasă. 

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: Cisterna prezintă câteva scurgeri minore, pe la 2 din cele 6 rezervoare pe care le are, compartimente la rezervorul mare. 

Oamenii din zonă, speriaţi de o posibilă explozie, au sunat la 112. Iar, în drumul spre intervenţie, o autocisternă a ISU Suceava, încărcată cu 7 tone de apă, s-a răsturnat şi ea. 

Angela Bertea, reporter Observator: Autospeciala cu apă se îndrepta spre intervenţie. Însă, înainte cu aproape 250 de metri, s-a răsturnat. 

Ambele vehicule au fost ridicate pe roţi de macarale. Autospeciala ISU a fost dusă la Fălticeni, iar o altă autocisternă, tot din Ucraina, a fost adusă pentru a prelua motorina din cea avariată. 

Din fericire, în incidentul de ieri n-au fost victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O cisternă cu motorină şi o autospecială de pompieri s-au răsturnat într-o curbă periculoasă, în Suceava. Şoferul ucrainean ar fi pierdut controlul din cauza vitezei