Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Polițiștii din Mureș au intervenit, după ce un bărbat a vrut să dea lovitura la pariuri, cheltuind o sumă uriașă pe un bilet online

Polițiștii din Mureș au finalizat cercetările față de un bărbat din Harghita, bănuit că ar fi folosit fraudulos un card bancar pentru a face pariuri online.

de Redactia Observator

la 25.10.2017 , 18:10

Polițiștii din Mureș au intervenit, după ce un bărbat a vrut să dea lovitura la pariuri, cheltuind o sumă uriașă pe un bilet online

Polițiștii din Mureș au finalizat cercetările față de un bărbat din Harghita, bănuit că ar fi folosit fraudulos un card bancar pentru a face plăți pe un site de pariuri, cauzând victimei o pagubă de aproape 6.000 de lei. Bărbatul paria bani care nici măcar nu erau ai lui.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, bănuite de fraudă cu instrumente de plată electronice. Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din judeţul Harghita, ar fi intrat în mod fraudulos în posesia datelor unui card bancar, pe care l-ar fi utilizat, în repetate rânduri, pentru a face plăți online, pe un site de pariuri.

Valoarea totală a prejudiciului  cauzat victimei, un bărbat, de 23 de ani, din judeţul Mureş, a fost estimată la 5.800 de lei.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Polițiștii din Mureș au intervenit, după ce un bărbat a vrut să dea lovitura la pariuri, cheltuind o sumă uriașă pe un bilet online