Antena Meniu Search
x

Video Polițiștii din Timișoara caută o fată de 16 ani. Carmen a plecat spre școală și nu s-a mai întors acasă

Polițiștii din Timișoara sunt în alertă, după ce o fată de 16 ani a fost dată dispărută. Copila a plecat spre școală și nu s-a mai întors acasă.

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 09:18

Vezi și

Minora a dispărut ieri dimineaţa din satul Zădăreni, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Carmen a plecat spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă

Fata are înălțimea de 1,60 metri, aproximativ 50 de kilograme, păr negru și ochi căprui. Când a fost văzută ultima oară purta o pereche de pantaloni de trening negri cu dungi albe, o bluză și o geacă de culoare neagră, încălțăminte sport de culoare portocalie și un ghiozdan.

"În dimineața zilei de 5 decembrie a.c., minora HRUȘCĂ CARMEN , de 16 ani, a plecat din satul Zădăreni spre școală și nu s-a mai întors la domiciliu. Minora are înălțimea de de 1,60 metri, aproximativ 50 de kilograme, păr negru și ochi căprui. 

Când a fost văzută ultima oară purta o pereche de pantaloni de trening negri cu dungi albe, o bluză și o geacă de culoare neagră, încălțăminte sport de culoare portocalie și un ghiozdan. Persoanele care dețin informații ce pot duce la găsirea fetei sunt rugate dă apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție", au transmis autoritățile.

Dacă o vedeți, sunați la 112 sau mergeți la cea mai apropiată secție de poliție.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Polițiștii din Timișoara caută o fată de 16 ani. Carmen a plecat spre școală și nu s-a mai întors acasă