Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii rutieri şi inspectorii RAR, la "vânătoare" de şoferi cu maşini şi motociclete modificate, pe străzile Capitalei

Politiştii de la Brigada Rutieră şi inspectorii de la Registrul Auto Român au ieşit la "vânătoare" azi-noapte. Au tras pe dreapta zeci de autoturisme şi motociclete, iar toţi cei cu maşinile sau motoarele modificate au rămas fără plăcuţe şi certificate de înmatriculare şi s-au ales cu amenzi usturătoare. 

de Alexandra Bucuroiu

la 22.05.2021, 08:56

Vezi și

Pe marile artere ale Capitalei este haos. Maşini turate, zgomot mult de sub capote, tobe sport cu "efecte speciale" sau ţevi de eşapament care lasă în urmă nori de otravă. Azi-noapte, însă, poliţiştii pe motor au ieşit la vânătoare.

Au patrulat pe motoare, iar unde au fost astfel de suspiciuni, şoferii au fost conduşi până la punctul de verificare. Nereguli au fost cu duiumul. Un şofer a primit 5 sancţiuni, printre care două avertismente. Amendă totală - 870 de lei. 

Aveţi 435 de lei pentru motor modificat, 145 de lei în 15 zile pentru parbriz şi 290 de lei pentru anvelope uzate. 

Dacă am băgat într-o săptămână 65 de milioane în ea. Vă daţi seama că nu mă mai uit la amenda asta.  

Alt şofer, aceeaşi situaţie. I s-a reţinut certificatul de înmatriculare, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare au fost confiscate. 

Motocicliştii, verificaţi şi ei de inspectorii RAR

Şi motocicletele au fost verificate riguros de inspectorii Registrului Auto Român. Acest tânăr a fost prins cu ITP-ul expirat. 

Comisar şef Valeriu Andronache - şef birou Control Auto: Se urmăreşte depistarea şi identificarea persoanelor care conduc autovehicule, autoturisme sau motociclete care produc în mers sau în staţionare zgomot excesiv. 

Acţiunea derulată în cursul nopţii trecute a avut drept scop micşorarea numărului de accidente rutiere provocate de vehicule modificate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţiştii rutieri şi inspectorii RAR, la "vânătoare" de şoferi cu maşini şi motociclete modificate, pe străzile Capitalei