Antena Meniu Search
x

Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie din Bucureşti au descins „în forţă” la un băieţel de 5 ani. Ştefan a avut parte de cea mai mare surpriză de ziua sa

Un băieţel de cinci ani a avut parte de surpriza vieţii sale, după ce mai multe echipaje din cadrul Secției 10 Poliție au descins la adresa sa cu girofaruri și sirene, ca să-i facă cea mai mare bucurie de ziua sa.

de Monica Palade

la 20.10.2021, 15:27

Vezi și

Micuţul Ştefan este un cunoscut al oamenilor legii, care au avut de-a lungul timpului multă treabă în cartier. Dacă toţi fugeau în toate direcţiile, copilul era singur care îi aştepta fascinat. Acum, mama sa l-a îmbrăcat în uniforma de poliţist şi i-a aşteptat împreună pe oamenii legii.

Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. „Poliția a descins la adresa lui Ștefan. Mai multe echipaje din cadrul Secției 10 Poliție, cu girofaruri și sirene, au descins la o adresă dintr-o zona mai rău famată a Bucureștiului. Este vorba de casa lui Ștefan, un băiețel de 5 ani, care a avut parte probabil de cea mai frumoasă surpriză cu ocazia zilei de naștere.

Echipaje cu girofaruri şi sirene pentru Ştefan

Colegii noștri îl cunosc pe Ștefan de mic, nu că acum ar fi foarte în vârstă. Îl știu de când veneau la intervenții în zonă, când toți fugeau în toate direcțiile la auzul sirenelor, doar el stătea fascinat în fața porții să îi vadă pe polițiști. Azi, mama lui l-a îmbrăcat în ținuta sa preferată, cea de polițist. L-a scos la poartă și acolo a văzut toate acele mașini de poliție care au venit de data aceasta special pentru el, pentru a-i aduce un tort și a-i ura „La mulți, mulți ani!”.

Suntem siguri că Ștefan va fi colegul nostru. Până atunci îl lăsăm să crească frumos. Felicitări colegilor din cadrul Secției 10 Poliție pentru acest gest micuț care a însemnat atât de mult pentru Ștefan”, scriu poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie din Bucureşti au descins „în forţă” la un băieţel de 5 ani. Ştefan a avut parte de cea mai mare surpriză de ziua sa