Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poliţistul bătăuş din Sibiu lucrează la trupele speciale, iar şoferul atacat are 18 ani. "Aveam sânge la nas"

Este anchetă în Poliţie după ce un agent de la trupele speciale a snopit în bătaie un şofer în trafic. Poliţistul, aflat în timpul liber, a fost suprins de o cameră de bord. Ploaia de pumni şi picioare a fost oprită doar de intervenţia celorlalţi şoferi. Pe numele agentului bătăuş este deschis acum un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi distrugere. 

de Bianca Iacob

la 02.09.2024 , 19:07

Scenele violente au avut loc în Cisnădie. O cameră de bord a surprins momentul în care, în sensul giratoriu, maşina care avea semne de începător trece prin faţa platformei care tracta un autoturism şi intră în benzinărie unde opreşte. Imediat după, poliţistul aflat la volanul utilitarei înmatriculate în Brașov, sare pe uşa din dreapta şi se năpusteşte cu picioarele şi pumnii la tânărul de la volan.

"Eu am făcut sensul giratoriu şi un domn cu o platformă a frânat brusc. Eu nu am băgat de seamă. Dânsul s-a dat jos de la volan, pe partea dreaptă a maşinii lui şi m-a lovit cu piciorul direct în spate. Ulterior dând cu pumnul şi lovindu-mă de mai multe ori", povestește Ionuț Popescu, tânărul bătut.

Deşi tânărul de 18 ani încearcă să iasă din maşină, poliţistul trânteşte portiera şi îl ţine prizonier sub o ploaie feroce de pumni. Abia după ce mai multe persoane sar în apărarea lui, şoferul reuşeşte să scape.

Vezi și

Poliţistul bătăuş lucrează în cadrul IPJ Sibiu, la serviciul pentru acțiuni speciale

Pe acelaşi subiect

"Când a văzut că au intervenit oamenii, acesta s-a urcat în maşină lui, pe partea stângă şi acesta a fugit de la locul faptei. Am incisivul din partea stângă spart, aveam sânge la nas, vânătăi pe mâini, am vânătăi şi pe picior. Acesta mi-a tras de uşă, a tras de ea, mi-a rupt-o, mi-a îndoit-o, nu mai merge închisă bine", a continuat Ionuț Popescu, tânărul bătut.

Poliţistul bătăuş lucrează în cadrul IPJ Sibiu, la serviciul pentru acțiuni speciale. În timpul liber se ocupă de tractări auto. Bărbatul era în afara programului atunci când l-a atacat pe tânăr. Şefii lui au deschis acum o anchetă internă şi îl cercetează.

Familia tânărului bătut acuză poliţiştii că au încercat, iniţial, să muşamalizeze cazul.

"Să se întoarcă ziua următoare pentru a depune plângere pentru că nu e aşa grabă mare. La insistenţele soţului, au acceptat domnii de la poliţie să ne ia declaraţia, am fost şi la Urgenţe la Cisnădie", spune mama tânărului.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi distrugere.

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Poliţistul bătăuş din Sibiu lucrează la trupele speciale, iar şoferul atacat are 18 ani. "Aveam sânge la nas"