Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poliţistul din Alba care ar fi ajutat un deţinut să evadeze, arestat la domiciliu. Ar fi introdus un bomfaier şi un lacăt în centrul de detenţie

Un poliţist din Alba este acuzat ca i-a ajutat pe cei aflaţi în arest preventiv să primească telefoane mobile de la rude. Mai mult, urma să îl ajute pe unul dintre cei arestaţi să evadeze şi a introdus ilegal în centrul de detenţie un bomfaier.

de Alex Prunean

la 08.09.2024 , 19:31

Bărbatul aflat în arest preventiv i-ar fi transmis poliţistului, printr-un intermediar, că îi va da contravaloarea unui apartament, dacă îl va ajută să evadeze. Mai mult, poliţistul ar fi primit şi suma de 3000 euro, în 3 tranșe, pentru a-i duce în celulă un telefon mobil, un încărcător, dar și o pânză de bomfaier și un lacăt. Cu ele, deţinutul urmă să-şi facă în peretele celulei o ascunzătoare pentru telefonul introdus ilegal. Planul celor doi a eşuat în momentul în care au intrat pe fir cei de la BCCO și DIICOT, care au descins atât la polițist cât și la intermediar. Toate cele 3 persoane implicate sunt cercetate acum pentru dare și luare de mită și riscă până la 7 ani de închisoare. Polițistul se află în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile și a fost suspendat din funcție. 

Vezi și
Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Poliţistul din Alba care ar fi ajutat un deţinut să evadeze, arestat la domiciliu. Ar fi introdus un bomfaier şi un lacăt în centrul de detenţie