Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul şi pompierul din Iaşi acuzaţi că au violat şi filmat copile de 12 şi 13 ani, trimişi în judecată. Cei doi riscă ani grei de închisoare

Poliţistul şi pompierul acuzaţi că au violat şi filmat două minore din Iaşi, au fost trimişi în judecată. Imaginile cu abuzurile la care erau supuse fetele de 12 şi 13 ani erau distribuite prietenilor chiar de omul legii, iar în laptopul acestuia, anchetatorii au găsit zeci de filme şi fotografii indecente cu minore. 

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 15:39

Vezi și

Vă reamintim, ororile au ieşit la iveală în octombrie anul trecut, după ce mama uneia dintre fete a observat că între fiica sa în vârstă de 13 ani şi tânărul pompier existau conversaţii nepotrivite şi fotografii indecente. Femeie a alertat poliţia care a început o anchetă de amploare.

Poliţistul şi pompierul riscă ani grei de închisoare

Procurorii au stabilit că fostul poliţist a întreținut mai multe raporturi sexuale cu o minoră timp de doi ani şi jumătate, iar pe mare parte dintre acestea le şi filma. Materiale asemănătoare au fost găsite şi în telefonul prietenului pompier.

Cei doi riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Poliţistul şi pompierul din Iaşi acuzaţi că au violat şi filmat copile de 12 şi 13 ani, trimişi în judecată. Cei doi riscă ani grei de închisoare