Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Portarul Nicoară, de la CS Oşorhei, snopit în bătaie pe teren de un grup de bătrâni de 70 de ani, după ce l-a lovit pe unul dintre ei

Un meci între două echipe din clasamentului Ligii a 4-a va rămâne pătat de incidentele violente.

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 18:52

Portarul Nicoară, de la CS Oşorhei, snopit în bătaie pe teren de un grup de bătrâni de 70 de ani, după ce l-a lovit pe unul dintre ei

Un meci între două echipe din clasamentului Ligii a 4-a va rămâne pătat de incidentele violente.

Meciul CS Săcueni – CS Oşorhei s-a încheiat cu scorul 3-2, dar fotbalul a fost pigmentat cu o repriză de bătaie în care protagonişti au fost portarul Sergiu Nicoară (CS Oşorhei), un grup de spectatori şi jucătorul Cristopher Sas (CS Săcueni).

Eliminat în minutul 60 după ce a văzut al doilea cartonaş galben pentru intervenţie cu mâna în afara careului, portarul Sergiu Nicoară a pornit spre vestiar. În drumul său a fost apostrofat de un grup de susţinători ai echipei din Săcueni, alcătuit de mai mulți oameni în vârstă (60-70 de ani), iar portarul Nicoară şi-a pierdut cumpătul.

Articolul continuă după reclamă

"Era un grup de spectatori mai în vârstă, probabil i-au zis şi ei ceva, cert este că am văzut că se bate cineva, iar primul care a lovit a fost Nicoară. Îmi pare rău de acest incident”, a declarat antrenorul Săcueniului.

„Nu ştiu cine a început pentru că eram atent la meci. Ştiu doar că Sergiu nu a ieşit pe unde trebuia spre vestiar, ci printr-o zonă din care lipsea o porţiune de gard. Am văzut că la un moment dat mai mulţi oameni erau căzuţi. Când am ajuns cu restul jucătorilor, Sergiu Nicoară era la pământ. L-au lovit urât, i-a curs sânge din nas şi din gură”, susţine antrenoril CS Oşorhei.

Comisia de Disciplină va analiza cazul, urmând să audieze părţile implicate dar şi pe baza raportului oficial de joc.

Cazul este cercetat şi de poliţişti. Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, „polițiștii din Săcueni s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri si alte violențe”.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Portarul Nicoară, de la CS Oşorhei, snopit în bătaie pe teren de un grup de bătrâni de 70 de ani, după ce l-a lovit pe unul dintre ei