Antena Meniu Search
x

Video Posibilă crimă la Galaţi, un bărbat a fost găsit mort în casă: 'Băi, hai să ieşim afară, hai să anunţăm poliţia"

Moarte suspectă, la Galaţi. Un bărbat a fost găsit mort în apartamentul său de vecini. Mai mulţi locatari, alertaţi de mirosul de pe casa scării, au mers să vadă ce se întâmplă cu bărbatul....L-au descoperit fără suflare într-o cameră, cu mai multe tăieturi, aşa că au sunat imediat la Poliţie. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Adrian Obreja

la 08.04.2021, 08:54

Vezi și

Bărbatul de 54 de ani era divorţat şi se mutase recent în blocul de la marginea oraşului. A dispărut câteva zile, iar vecinii au început să se întrebe dacă s-a întâmplat ceva cu el.

Am văzut că lipseşte de mai multe zile, tot timpul era prin faţa blocului, prin cartiere, şi am zis că ceva nu este în regulă. Intrând aici la etajul 1, la vecinul, era un miros puternic. Ştiind că  omul are cheie de la el zic: ''Băi, eu nu l-am mai văzut de câteva zile, ceva se întâmplă''. Mirosul ăsta mi-a dat de gândit. Şi zice: ''Hai să luăm cheia şi să intrăm să vedem despre ce este vorba.''

Cum au deschis uşa, l-au zărit pe bărbat pe podea, acoperit cu mai multe pături şi cu haine. 

Am văzut nişte pături deasupra şi la un moment dat vecinul de la patru a zis: 

Pe acelaşi subiect

- ''Băi, uite o mână acolo!'' 

- ''Băi, hai să ieşim afară, hai să anunţăm poliţia".

Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii şi criminaliştii. Bărbatul avea mai multe tăieturi pe corp, iar anchetatorii iau în calcul varianta unei crime. Prima pistă a fost oferită de către vecini. Aceştia le-au spus oamenilor legii că victima tocmai dăduse afară un om al străzii pe care îl mai primea în casă. Poliştii l-au găsit repede pe suspect.

Adrian Obreja, reporter Observator: Bărbatul pe care victima îl găzduia în apartament a fost găsit la aproximativ o sută de metri de bloc, în această canalizare sub viaductul de lângă gară.

Omul străzii a fost dus la audieri. Momentan se fac cercetări pentru moarte suspectă, iar anchetatorii urmează să stabilească împrejurările în care şi-a pierdut viaţa bărbatul de 54 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Posibilă crimă la Galaţi, un bărbat a fost găsit mort în casă: 'Băi, hai să ieşim afară, hai să anunţăm poliţia"