Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani şi-a înjunghiat până la moarte străbunica vitregă cu un cuţit samurai, în SUA

Un tânăr de 20 de ani şi-a ucis fără milă străbunica vitregă, o femeie de 76 de ani alături de care şi-a trăit o mare parte din viaţă, în Chicago.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.04.2021, 14:46

Scena crimei
Un tânăr de 20 de ani şi-a înjunghiat până la moarte străbunica vitregă cu un cuţit samurai - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tânărului de 20 de ani i-a fost respinsă de judecător cauţiunea, duminică, în timpul unui proces iniţial, fiind acuzat că şi-a înjunghiat de zeci de ori străbunica vitregă cu un „cuţit samurai”. După ce a omorât-o a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge în interiorul casei sale, înainte de a pleca cu un telefon şi mai multe plicuri cu bani spre Bellywood.

A fost găsit 5 ore mai târziu

Fiica bătrânei a fost cea care a găsit-o fără suflare, cu peste 35 de plăgi înjunghiate, între care unele care i-au străpuns inima şi plămânii. Isaiah Jones a fost arestat 5 ore mai târziu, găsit de poliţişti în apropiere, plin de sânge pe haine. A recunoscut că el este vinovatul şi a fost acuzat de crimă de gradul I după ce a ucis-o joi pe Jearlean Willingham, în vârstă de 76 de ani.

În faţa procurorilor a povestit că a plecat spre casă, pe strada West Van Buren, după ce a participat la un curs religios, s-a înarmat cu un cuţit samurai şi când a văzut-o pe bătrână s-a năpustit asupra ei cu o ploaie de lovituri. Femeia n-a avut nicio şansă să supravieţuiască. I-a luat apoi telefonul şi mai multe plicuri în care aceasta îşi ţinea banii şi a fugit, dar a fost surprins la scurt timp de camerele de supraveghere din zonă, potrivit Fox News.

Pe acelaşi subiect

Când l-au găsit, autorităţile au descoperit la el mai multe bucăţi demontate de pistol, un cuţit, monede şi plicuri cu bani în valoare de 525 de dolari. Bărbatul fusese în trecut arestat şi pentru posesie şi folosire ilegală de arme, motiv pentru care judecătorul a refuzat cauţiunea acestuia în cazul crimei înfăptuite.

Potrivit avocatului său, Greg LePapa, tânărul de 20 de ani lucrează la un magazin de îmbrăcăminte şi avea intenţia să obţină o echivalare pentru diploma sa în învăţământ. Cei din cercul lui de cunoştinţe nu credeau că poate fi în stare de aşa ceva.

Ancheta continuă, iar dacă tânărul va fi găsit în final vinovat va petrece ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un tânăr de 20 de ani şi-a înjunghiat până la moarte străbunica vitregă cu un cuţit samurai, în SUA