Antena Meniu Search
x

Video Posibilă crimă mascată printr-un incendiu, în Cluj-Napoca

Descoperire şocantă în prima zi a acestui an, în Cluj-Napoca. Pompierii care au intervenit la incendiul ce cuprinsese o casă, au găsit în interior trupul ars al unei femei de 70 de ani. Nu flăcările o uciseseră însă, ci nişte lovituri în zona capului. Vecinii dau vina pe fiica victimei, o femeie cunoscută cu probleme psihice. Aceasta va fi supusă unui consult.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 02.01.2021, 09:48

Vezi și
  • Autorităţile locale cred că un incendiu din Cluj-Napoca a fost de fapt scena unei crime
  • Trupul neînsufleţit al unei femei de 70 de ani a fost găsit în interiorul unei case

Casa a fost cuprinsă de flăcări la primele ore ale dimineţii de Anul Nou. Un apel la 112 a pus imediat pompierii în mişcare. Salvatorii au stins incendiul, însă printre rămăşiţe au găsit trupul ars al unei femei de 70 de ani. Moartea a fost considerată suspectă încă de la început. Flăcările n-au putut şterge urmele de violenţă pe care femeia le avea în zona capului.

Vecinii spun că fiica femeii decedate are probleme psihice. Însă mama ei, fostă asistentă medicală, nu a acceptat niciodată să o interneze într-o instituţie.

Ce spun vecinii

''Dacă vine salvarea şi te duce la psihiatrie în cămaşă de forţă de zece ori, ştiu eu de câte. Înseamnă că totuşi era un caz la care trebuiau luate măsuri'', spune o femeie. 

''Făcea scandal mare. Se băteau noaptea'', declară un om. 

''A fost fata acum, zilele astea aici, şi a bătut la poartă s-o lase înăuntru şi nu ştiu ce a făcut după'', afirmă o localnică. 

Fiica femeii decedate va fi evaluată psihiatric, pentru a se stabili dacă are discernământ. De rezultat depinde iniţierea unei anchete penale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Posibilă crimă mascată printr-un incendiu, în Cluj-Napoca