Antena Meniu Search
x

Un poştaş din Prahova a ţinut pentru el pensiile oamenilor, apoi a sunat la 112 că a fost jefuit

Un poștaș din Prahova a sunat disperat la 112, spunând că a fost atacat pe stradă de doi necunoscuţi mascaţi, care i-au furat geanta poştărească în care se aflau banii pentru pensiile oamenilor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.02.2020, 14:00

Poştaşul a sunat la 112 că a fost jefuit
Un poştaş din Prahova s-a jefuit singur, ca să ţină pentru el banii de pensii - foto Observator.tv
  • Un poştaş s-a jefuit singur, în Prahova.
  • Banii pretinşi furaţi, găsiţi la el acasă.

Un poștaș din Prahova a sunat disperat la 112, spunând că a fost atacat pe stradă de doi necunoscuţi mascaţi, care i-au furat geanta poştărească în care se aflau banii pentru pensiile oamenilor.

Poliţiştii au demarat imediat cercetări pentru a-i depista pe autori, însă în scurt timp au ajuns la concluzia că poştaşul nu e tocmai sincer. În scurt timp, poliţiştii au descoperit la poştaş acasă toată suma furată, 40.000 de lei, bani care vor fi livraţi cu întârziere pensionarilor.

Un poştaş a visat la pensiile bătrânilor

Peste 40.000 de lei a ascuns în casă un poştaş din Prahova, în loc să le dea bătrânilor pensiile mult aşteptate, sperând să ţină banii pentru el. Apoi, poştaşul a sunat la 112 şi a anunţat că a fost jefuit de doi bărbaţi, care au fugit cu geanta.

Evident, poliţiştii au urmărit toate pistele şi nu mare le-a fost mirarea atunci când au găsiţi banii pretinşi furaţi de tâlhari chiar în casa poştaşului. Bărbatul lucra la poştă de 3 ani.

"Joi, 13 februarie, în jurul orelor 15:00, am fost sesizati cu privire la faptul că pe raza localității Aricestii-Rahtivani, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violență un factor poștal, de o geantă ce conținea bani si documente poștale. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul", au informat poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un poştaş din Prahova a ţinut pentru el pensiile oamenilor, apoi a sunat la 112 că a fost jefuit