Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Potop la Arad. Zeci de case inundate şi copaci puşi la pământ de vijelii (Video)

Potop la Arad. Străzile din municipiu au fost inundate, apa intrând în câteva zeci de gospodării. Vijelia a pus la pământ şi mai mulţi copaci.

de Redactia Observator

la 17.06.2018 , 19:44

Străzi inundate în Arad, după ce furtunile de cod portocaliu s-au abătut asupra judeţului - Aradon.ro

Potop la Arad. Străzile din municipiu au fost inundate, apa intrând în câteva zeci de gospodării. Vijelia a pus la pământ şi mai mulţi copaci.

Cele mai afectate cartiere din Arad sunt Aurel Vlaicu, Şega şi Bujac, au transmis autorităţile locale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, maior George Pleşca, a declarat că mai multe străzi din municipiul reşedinţă de judeţ au fost inundate, deoarece sistemul de canalizare pluvială nu a mai făcut faţă cantităţilor foarte mari apă.

Articolul continuă după reclamă

   'În urma ploii abundente au fost inundate străzile Libertăţii, Şezătorii, Roşiori, Turdei şi Cocorilor, pe ultima dintre ele fiind oprită, preţ de câteva zeci de minute, circulaţia tramvaielor, până la îndepărtarea apei care a acoperit şinele de tramvai. Pe Calea 6 Vânători şi Aleea Haţeg vântul a culcat mai mulţi arbori la pământ, echipajele Detaşamentului de pompieri militari din cadrul ISUJ Arad intervenind în primă instanţă numai pentru degajarea trotuarelor şi a carosabilului de arborii căzuţi. La un moment dat însă, la solicitarea locatarilor unui bloc de locuinţe din Calea Aurel Vlaicu, pompierii militari au intervenit pentru evacuarea apei din subsolul inundat al blocului în cauză', a precizat Pleşca pentru Agerpres.

Arădenii au postat pe reţelele de socializare imaginile în urma furtunii severe care a lovit judeţul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Codul portocaliu din judeţul Arad este în vigoare până la ora 19:30.

 sunt aşteptate averse care vor cumula 35-40 l/mp, însoţite de descărcări electrice, precum și intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici și medii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Potop la Arad. Zeci de case inundate şi copaci puşi la pământ de vijelii (Video)