Antena Meniu Search
x

Video Poveste incredibilă la Timişoara. Medic, prins de poliţişti, într-o maşină, în timp ce încerca să întrețină relații sexuale cu un minor de 16 ani

Poveste incredibilă la Timişoara. Un medic de la Spitalul de Urgenţă pentru Copii a fost surprins de poliţişti, într-o maşină, în timp ce intenţiona să aibă un act sexual cu un minor. Anchetatorii spun că este vorba despre un adolescent în vârstă de 16 ani. Maşina în care se aflau cei doi era parcată într-o zonă de la periferia oraşului, sub un pod peste calea ferată. Un echipaj de poliţie care patrula pe acolo a observat autoturismul şi aşa s-a descoperit totul. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 30.01.2023, 14:08

Vezi și

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, bărbatul a fost sancționat cu 1.000 de lei pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceeași sancțiune a primit-o și tânărul, alături de care era în mașină.

Bărbatul este un cunoscut și apreciat medic la Spitalul de Copii din Timișoara

Practic, vorbim despre un adolescent de 16 ani. Aparent, cei doi s-ar fi cunoscut pe o rețea de dating, iar tânărul i-ar fi declarat adultului că are 18 ani împliniți și așa au ajuns să se întâlnească sub un pod, la intrarea în localitate. Cazul atrage atenția pentru că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, este un cunoscut și apreciat medic la Spitalul de Copii din Timișoara.

Mai mult decât atât, reprezentanții unității sanitare au fost șocați în momentul în care i-au auzit numele și au cerut clarificări de la polițiști, iar în funcție de răspunsul pe care îl vor primi de la oamenii legii vor decide dacă demarează o anchetă internă. Bărbatul este căsătorit și are 2 copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poveste incredibilă la Timişoara. Medic, prins de poliţişti, într-o maşină, în timp ce încerca să întrețină relații sexuale cu un minor de 16 ani