Antena Meniu Search
x

Povestea de GROAZĂ a unei tinere care a fost înjunghiată în gât de fostul iubit şi a supravieţuit cu ajutorul prietenilor de pe Facebook

Pentru că s-a despărţit de tânărul cu care avea o relaţie de câteva luni, o fată a fost înjunghiată de 20 de ori şi a supravieţuit cu ajutorul Facebook.

Tânăra a reuşit să îşi salveze viaţa cu ajutorul prietenilor de pe Facebook

Pentru că s-a despărţit de tânărul cu care avea o relaţie de câteva luni, o fată a fost înjunghiată de 20 de ori şi a supravieţuit cu ajutorul prietenilor de pe Facebook.

Povestea de groază a tinerei din Iaşi care urmează o şcoală sanitară a început în toamna anului 2015. Tânăra a început să iasă cu Gabriel Condurachi, un tânăr de 23 de ani, angajat la o fabrică din oraş.

Potrivit motivării judecătorilor, Condurachi "manifesta resentimente faţă de modelul comportamental impus persoanei vătămate de către părinţii săi, acela de a nu întreţine relaţii sexuale decât după căsătorie, bănuind că A. era influenţată de mama sa în acest sens".

Pe 1 martie 2016, după mai multe luni de relaţie, fără a fi întreţinut relaţii intime vreodată, tânăra i-a spus lui Condurachi că vrea să se despartă de el întrucât s-a îndrăgostit de un alt băiat, notează zdi.ro.

Pe acelaşi subiect

Profilul unui psihopat care caută răzbunare

"După ce persoana vătămată s-a despărţit de inculpat, acesta a început să o urmărească, în special în raport de programul cursurilor şcolare ale acesteia, o aştepta în faţa blocului în care aceasta locuia şi de cele mai multe ori, fără să-i adreseze vreun cuvânt, se deplasa în urma ei", e concluzia la care au ajuns judecătorii.

Fata şi-a schimbat şi numărul de telefon, însă Condurachi a continuat să o contacteze pe Facebook, discutând inclusiv cu mama tinerei, cu speranţa că aceasta va relua relaţia.

În motivare, judecătorii vorbesc de o 'dependenţă psihică' pe care tânărul ar fi avut-o faţă de fosta sa iubită.

Timp de trei luni, Condurachi nu a mai fost observat de fosta sa iubită, până pe 15 septembrie 2016, când fata a reluat cursurile şcolare. Atunci, Gabriel Condurachi a venit la ea sub pretextul că vrea să îşi recupereze contractul de garanţie al laptopului. Tânărul avea auspra sa un cuţit şi, deşi victima i-a spus să nu urce după ea în apartament, pentru că îi va aduce ea documentul cerut, Condurachi a urcat în locuinţă. După ce a primit contractul de garanţie, l-a rupt în faţa fostei sale iubite, moment în care aceasta a ameninţat că va suna la Poliţie.

"Atunci, inculpatul i-a smuls telefonul din mână şi l-a aruncat pe gresia holului, după care a prins-o cu mâinile de gât strângând-o cu putere, a izbit-o la podea, i-a pus mâinile la gură împiedicând-o să ţipe în timp ce persoana vătămată a încercat să se apere lovindu-l cu picioarele şi zgâriindu-l. În continuare, inculpatul a tras-o şi a târât-o de păr în cameră, unde a luat o pernă de pe pat şi i-a aplicat-o peste faţă, după care a început să-i aplice numeroase lovituri puternice, cu cuţitul cu care venise înarmat, în zona toraco-abdominală, dar şi peste faţă, în zona cervicală, a membrelor superioare şi inferioare. Apoi, inculpatul i-a îndepărtat perna de pe faţă şi i-a aplicat persoanei vătămate lovituri cu cuţitul în zona gâtului după care în zona ochiului drept", este descrisă scena de groază în motivare.

Judecătorii au mai arătat că bărbatul a plecat când fata a început să sângereze abundent. Fata a găsit puterea de a bate la uşile vecinilor, în speranţa că va primi ajutor, însă nimeni nu a răspuns. Ca atare, a scris pe Facebook că are nevoie de ajutor, mesajul ei fiind interceptat de o amică de-a sa, dar şi de actualul iubit.

Victima a fost transportată la spital şi a fost salvată de medici. În actele medicale s-a consemnat că a suferit 20 de plăgi, 14 penetrante şi perforate.

Gabriel Condurachi a fost condamnat la 10 ani de închisoare, fapta lui fiind încadrată la tentativă la omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Povestea de GROAZĂ a unei tinere care a fost înjunghiată în gât de fostul iubit şi a supravieţuit cu ajutorul prietenilor de pe Facebook