Antena Meniu Search
x

Povestea relaţiei dintre Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă

Cândva, formau un tablou de familie perfect. Un copil iubit, o mamă împlinită şi un tată devotat. Aşa arătau cândva Cristian Cioacă şi Elodia Ghinescu.

Cândva, formau un tablou de familie perfect. Un copil iubit, o mamă împlinită şi un tată devotat. Aşa arătau cândva Cristian Cioacă şi Elodia Ghinescu.

Cuplul Cioacă - Elodia era unul obişnuit, anonim şi fericit. Poliţistul şi avocata s-au cunoscut în 2002. Cioacă avea atunci 26 de ani. El era un banal agent de secţie. Ea, avocată şi pe deasupra, căsătorită.

“M-am tot dus o perioadă pe la ea pe la birou. Mă tot duceam mai des”, povestea Cioacă în 2007. Elodia a divorţat şi după doi ani de relaţie a rămas însărcinată. Apoi au decis să se şi căsătorească. Au făcut şi nunta şi botezul în aceeasi zi.

Cioacă se jură că a iubit-o pe Elodia. O alinta "luluş". Îi plăcea firea ei vulcanică. Şi-au trăit povestea de dragoste într-un apartament din Braşov. Din casă, lui Cioacă nu-i aparţinea decât calculatorul. Cel de pe care în mod ironic, Elodia avea să trimită mesaje de dragoste în Afganistan, amantului său.

Au fost şi au încercat să le arate tuturor că sunt o familie modernă. Atât de modernă încât fiecare a început să-şi caute fericirea în braţele altcuiva. Elodia şi-a găsit-o în braţele unui fost ofiţer SPP pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare. Cu el şi-a făcut în 2007 şi vacanţa, în Dubai. Nici Cioacă nu s-a lăsat mai prejos. A răspuns cu aceeaşi monedă. Infidelitatea.

Ultima scenă din povestea dintre Elodia şi Cristian Cioacă s-a jucat în noaptea de 29 spre 30 august 2007, în apartamentul lor. Cu uşile închise...

Astăzi, de Elodia tot nu se ştie exact cum dispărut. Nu există nici o urmă, nici că este vie, nici că este moartă. Un mister ce pare că va fi dus în mormânt de Cristian Cioacă în ciuda faptului că a fost condamnat pentru uciderea Elodiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Povestea relaţiei dintre Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă