Antena Meniu Search
x

Povestea unui emigrant român în Anglia, câştigătoare a marelui premiu la Gala filmelor independente britanice

Povestea unui emigrant român în Anglia este câştigătoarea marelui premiu la Gala filmelor independente britancie 2017 (British Independent Film Awards).

Povestea unui emigrant român în Anglia este câştigătoarea marelui premiu la Gala filmelor independente britancie 2017 (British Independent Film Awards). Desemnat cel mai bun film, God's Own Country îl are în distribuţie, în rolul emigrantului, pe actorul român Alec Secăreanu.

Pelicula e considerată primul film post-brexit şi spune povestea romantică dintre un fermier englez şi un emigrant român angajat sezonier în perioada în care oile urmau să fete. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste şi filmul a fost îndelung aclamat în toată lumea, câştigând nenumărate premii.

Cel de duminică seara, de la BIFA, vine după ce în ianuarie God's Own Country a câştigat premiul de regie la Sundance Festival şi premiul juriului, în februarie, la Berlin. La BIFA, Francis Lee, regizorul şi scenaristul filmului, a câştiga tpremiul pentru debut de scenariu, iar Josh O'Connor pe cel pentru rol principal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Povestea unui emigrant român în Anglia, câştigătoare a marelui premiu la Gala filmelor independente britanice