Antena Meniu Search
x

Prăbuşirea avionului din Tuzla s-a produs în timpul exersării aterizării

Ancheta deschisă în cazul avionului prăbuşit la Tuzla continuă. Cei doi bărbaţi, care erau la bordul aeronavei, pilotul-instructor şi elevul, nu erau la primul zbor în ziua tragediei. Accidentul aviatic s-a produs când exersau aterizările.

de Redactia Observator

la 22.02.2019, 16:54

Vezi și

Ancheta deschisă în cazul avionului prăbuşit la Tuzla continuă. Cei doi bărbaţi, care erau la bordul aeronavei, pilotul-instructor şi elevul, nu erau la primul zbor în ziua tragediei. Accidentul aviatic s-a produs când exersau aterizările. Instructorul este singurul supravieţuitor. Elevul lui nu a mai putut fi salvat. Anchetatorii adună încă indicii ca să afle ce a cauzat prăbuşirea aparatului de zbor.

Gheorghe Dumitru era ieri la manşa avionului Diamond Aircraft 42. Un pilot experimentat, angajat la aerodromul de la Tuzla de 20 de ani. 

A fost scos din epavă în stare extrem de gravă.

Operaţia a durat trei ore. Acum, pilotul este la reanimare, intubat, dar conştient. Între timp, anchetatorii au continuat sa stea de vorbă cu angajaţii aerodromului şi încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Joi, în jurul orei 16 însă, la a patra încercare, la aproximativ cinci metri de sol ceva s-a întâmplat...

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauza accidentului aviatic va fi elucidată după ce anchetatorii vor verifica rămăşiţele aeronavei şi vor reuşi să vorbească şi cu pilotul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Prăbuşirea avionului din Tuzla s-a produs în timpul exersării aterizării