Antena Meniu Search
x

Prahovean despre care localnicii ştiau că este mort, ucis în bătaie pe stradă

Un tânăr de 37 de ani, din Valea Călugărească, despre care localnicii ştiau că este mort de anul trecut, a fost bătut crunt pe stradă, decedând ulterior la spital.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.12.2020, 17:16

- observatornews.ro

Nu se cunosc împrejurările exacte în care a murit tânărul, însă poliţiştii spun că ar fi vorba despre o altercaţie pe care acesta a avut-o cu un tânăr de 23 de ani.

Potrivit ph-online.ro, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări în acest caz, deocamdată cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală cu punerea în primejdie a vieții persoanei.

Tânărul a murit la spital, bătut pe stradă

"Polițiștii din cadrul Secției Nr. 10 Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată de o altă persoană cunoscută în timp ce se afla pe stradă, în comuna Valea Călugărească. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 23 de ani ar fi avut un conflictul spontan cu un bărbat de 37 de ani. Bărbatul de 37 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior survenind decesul", precizează autorităţile.

Tânărul 23 de ani se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă pentru 30 de zile, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale.

Localnicii credeau că victima e moartă de un an

Locuitorii din Valea Călugărească au fost surprinși să afle că victima tocmai a murit, pentru că aceeași persoană ar fi fost găsită spânzurată, anul trecut.

Prietenii victimei au făcut un apel public, solicitând sprijin pentru a-l îngropa creștinește pe bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Evenimente » Prahovean despre care localnicii ştiau că este mort, ucis în bătaie pe stradă