Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Descinderi în mai multe cartiere din Târgu-Jiu, la persoanele cu care a intrat în contact italianul infectat (Video)

La Târgu-Jiu continuă operațiunea de prelevare de probe de la persoanele care au intrat în contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus. 

de Veronica Micu

la 26.02.2020 , 12:01

Autoritățile din Gorj continuă prelevarea de probe biologice de la persoanele care au intrat în contact cu italianul infectat Descinderi în Târgu-Jiu, la persoanele cu care a intrat în contact cu italianul infectat - gorj-domino.ro

La Târgu-Jiu continuă operațiunea de prelevare de probe de la persoanele care au intrat în contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus. 

Autoritățile din Gorj prelevează probe biologice de la persoanele care au intrat în contact cu italianul, acestea fiind trimise, ulterior, la Institutul “Matei Balș” din București.

Respectivele persoane vor sta izolate la domiciliu timp de 14 zile, jandarmii urmând a verifica dacă acestea respectă măsura.

Articolul continuă după reclamă

Autoritățile se vor asigura că persoanele izolate sunt aprovizionate cu cele necesare și beneficiază de asistență medicală.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Descinderi în mai multe cartiere din Târgu-Jiu, la persoanele cu care a intrat în contact italianul infectat (Video)