Antena Meniu Search
x

Video Premieră în România. O etapă a Campionatului Mondial de SuperEnduro, organizată la Cluj

Pentru prima dată în România, a avut loc o etapă a Campionatului Mondial de SuperEnduro, unde sportivii au avut parte de un traseu dificil, dar spectaculos! Zeci de busteni uriaşi de lemn, sute de kilograme de pământ şi multe cauciucuri au fost aduse special la Cluj-Napoca, pentru a forma un adevărat teren accidentat, pentru toti fanii dornici de adrenalină.

de Redactia Observator

la 21.01.2024, 07:53

Vezi și

Traseul amenajat în arena din Cluj a ridicat adevărate provocări tehnice pentru motocicliști. Pe lângă cele două clase mondiale deja existete, special pentru etapa din România a fost creată și o clasă națională – clasa Glory, deschisă sportivilor din Campionatul Național de Hard Enduro al României. "Aş vrea să îi felicit, nu doar pentru asta, pentru că e şi ăsta un lucru extraordinar, ci pentru servicii şi pentru show-ul fantastic pe care îl fac românii în Hard Enduro", spune un concurent străin.

Spectatorii prezenți au avut și câteva standuri de unde să își cumpere diverse articole pentru pasionați dar au putut admira și o motocicletă electrică. Etapa a fost câştigată de Billy Bolt, un motociclist englez care a câștigat zeci de titluri profesionale în enduro și endurocross. Următoarea etapă a Campionatului Mondial va avea loc pe 3 februarie, la Budapesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Premieră în România. O etapă a Campionatului Mondial de SuperEnduro, organizată la Cluj