Antena Meniu Search
x

Ce s-a întâmplat cu preotul din Brăila care s-a enervat pe un copil în timpul unui botez! Decizia luată de Arhiepiscopia Dunării de Jos - VIDEO

Preotul Mazăre din Brăila va fi cercetat de Arhiepiscopia Dunării de Jos după ce imaginile scandaloase surprinse în timpul unui botez au apărut în presă.

Ce s-a întâmplat cu preotul din Brăila care s-a enervat pe un copil în timpul unui botez!

Preotul Mazăre din Brăila va fi cercetat de Arhiepiscopia Dunării de Jos după ce imaginile scandaloase surprinse în timpul unui botez au apărut în presă.

"În legătură cu cele petrecute la săvârşirea Tainei Sfântului Botez în biserica „Sfinţii Împăraţi” din municipiul Brăila, ne exprimăm regretul pentru atitudinea nepotrivită a preotului slujitor şi, în acelaşi timp, cerem iertare familiei şi credincioşilor prezenţi.

Aspectele ce decurg din materialul înregistrat video vor fi cercetate potrivit rânduielilor liturgice şi canoanelor bisericeşti, în vederea luării măsurilor ce se impun", se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Scenele de groază a avut loc la biserica Sf. Constantin și Elena din Brăila. Preotul Mazăre a semănat groază în sufletele enoriaşilor, după ce s-a enervat şi a început să manevreze un bebeluş ca şi când ar fi fost un sac cu cartofi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Ce s-a întâmplat cu preotul din Brăila care s-a enervat pe un copil în timpul unui botez! Decizia luată de Arhiepiscopia Dunării de Jos - VIDEO