Antena Meniu Search
x

Preot din Cluj, găsit mort în parcarea de lângă casă. Gabriel Cosma avea doar 49 de ani

Un preot din Cluj a fost găsit mort în parcarea din apropierea casei sale. Părintele Gabriel Ştefan Cosma avea doar 49 de ani şi era paroh în localitatea Podeni.

de Monica Palade

la 16.12.2022, 14:21

El slujea în biserică de 25 de ani. Părintele va fi înmormântat vineri, 16 decembrie, în prezența Mitropolitului Andrei.

Găsit inconştient pe stradă 

„Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o parcare de pe strada Lotus, din municipiul Turda, un bărbat ar fi căzut și s-ar afla în stare de inconștiență. În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști. Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

Peste câteva zile, părintele şi-ar fi serbat onomastica, de Sfântul Ştefan.  "Dumnezeu să-l odihneasca in pace si sa aiba in paza Lui familia indoliata. Drum lin spre Cer, draga Parinte Gabriel", a scris pe pagina de Facebook Protopopiatul Ortodox Roman Turda. ''Nu pot să cred, și totuși, se poate / Dumnezeu Creatorul a tot și a toate / Îl ia la Sine pe cel drag, peste noapte!'', au scris enoriaşii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Preot din Cluj, găsit mort în parcarea de lângă casă. Gabriel Cosma avea doar 49 de ani