Antena Meniu Search
x

Video Preot din Târgu Jiu, acuzat că ar fi trimis mesaje indecente mai multor eleve. El susţine că e victima unei înscenări

Un preot din Gorj, profesor la Liceul Teologic din Târgu Jiu, a intrat în vizorul Poliției după ce ar fi trimis mesaje indecente mai multor eleve. Suspectul neagă acuzaţiile dar până la finalizarea anchetei, Inspectoratul Școlar i-a interzis preotului profesor să mai vină la catedră. 

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 14:13

Vezi și

Preotul de 34 de ani este acuzat că ar fi hărţuit mai multe eleve. Mai concret, le-ar fi trimis mesaje indecente după miezul nopţii, pe reţelele de socializare.

Mai multe eleve ar fi primit mesaje indecente de la preotul profesor

Până acum a fost depusă o singură sesizare. O elevă de 17 ani care învaţă la Liceul Teologic din Târgu Jiu s-a plâns conducerii că a primit mesaje indecente de la preotul profesor. Deşi există o singură reclamaţie oficial, potrivit unor surse din cadrul anchetei, ar fi mai multe eleve care susţin că ar fi primit mesaje asemănătoare de la preot pe reţelele de socializare.

Preotul susţine că este victima unei înscenări

La nivelul şcolii a fost deschisă o anchetă, iar una în paralel a fost deschisă şi la Mitropolia Olteniei. S-a luat hotărârea ca preotul să nu mai predea la acest liceu, iar Inspectoratul Judeţean Gorj a decis deja să-i înceteze contractul de muncă.

La audieri a fost chemată eleva care a depus sesizare, aceasta venind la poliţie împreună cu părinţii ei. Contactat telefonic, preotul care este acuzat a respins aceste acuzaţii şi a declarat că el ar fi de fapt victima unei înscenări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Preot din Târgu Jiu, acuzat că ar fi trimis mesaje indecente mai multor eleve. El susţine că e victima unei înscenări