Antena Meniu Search
x

Video Preotul Dan Damaschin organizează Inimo. Aduce la Iași zeci de trupe, pentru a ajuta peste 10.000 de copii să meargă la şcoală

Un festival inedit are loc zilele acestea la Iași. INIMO adună la un loc artiști cunoscuți de la noi din țară, iar în loc de bilete, spectatorii donează bani, pentru a-şi vedea artiştii favoriţi în concert. Toate fondurile strânse vor fi folosite de organizator, părintele Dan Damaschin, pentru a cumpăra haine şi rechizite pentru 10 mii de copii din familii nevoiaşe. 

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 08:13

Vezi și

Era greu, adică fără tată la copii, doar eu singură cu ei, cu 4 copii. Nu avem loc de muncă.

Este doar una dintre familiile ajutate de părintele Dan Damaschin. Cu puţin timp rămas până la începerea şcolii, femeia, care trăieşte doar din alocaţiile celor mici, nu are cum să le asigure rechizitele şi hainele necesare. 

Nu am luat nimic pentru că a spus parintele că o să ne ajute el. Tot la fel cum ne-a ajutat și în alți ani. 

INIMO, un festival al faptelor bune

Pe acelaşi subiect

Alți 10.000 de copii din familii sărmane așteaptă să primească rechizite, ghiozdane și haine pentru şcoală, care vor fi cumpărate din donaţiile spectatorilor care participă la festivalul Inimo, din Iaşi.

Preot Dan Damaschin: Este un festival al familiei, al faptelor bune, unde așteptăm să vină câți mai mulți oameni aici care, în loc să cumpere un bilet vor dona și vor primi o invitație cu care se vor simți bine, dar vor face și mult bine.

Timp de trei zile, zeci de artiști de la noi din ţară vor urca pe scena instalată pe stadionul din Iaşi. 

Trupa Taxi: Spectatorii s-au arătat încântaţi şi de artişti, dar şi de ideea de a dona. 

De pe scenă nu vor lipsi artişti precum Ştefan Banică, Direcția 5, dar şi Gaşca Zurli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Preotul Dan Damaschin organizează Inimo. Aduce la Iași zeci de trupe, pentru a ajuta peste 10.000 de copii să meargă la şcoală