Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Salata românească de vinete, vedetă în paginile "New York Times"

Clasica salată de vinete românească străluceşte pe paginile The New York Times!

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 09:09

Editorialul culinar care a adus faimosul preparat în lumina reflectoarelor este semnat de nimeni alta decât chef bucătar Carolina Gelen, născută în România.

Carolina Gelen, cunoscută pentru reţetele sale creative de pe internet, a povestit că pasiunea pentru gătit a moştenit-o de la familia sa.

De asemenea, şi-a amintit cu drag de aroma care umplea apartamentul în copilărie, atunci când mama ei pregătea salata de vinete. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » Salata românească de vinete, vedetă în paginile "New York Times"