Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Presa engleză face o dezvăluire ȘOCANTĂ. Unul dintre patronii clubului COLECTIV ar fi dispărut, după ce a primit acceptul instanței române de a-și face concediul în Marea Britanie

Potrivit The Sun, care citează o anchetă proprie, patronul clubului Colectiv pur și simplu ar fi dispărut. Mutarea ar fi una strategică, precizează The Sun.

de Redactia Observator

la 23.10.2017 , 19:37

Presa engleză face o dezvăluire ȘOCANTĂ. Unul dintre patronii clubului COLECTIV ar fi dispărut, după ce a primit acceptul instanței române de a-și face concediul în Marea Britanie

Alin Anastasescu, unul dintre cei trei patroni ai clubului Colectiv a primit aviz pozitiv de la Instanță cu privire la cererea pe care a formulat-o, de a fi lăsat să părăsească teritoriul României, pentru un concediu pe care și l-a planificat în Ungaria, Austria, Marea Britanie și Grecia. 

Potrivit The Sun, care citează o anchetă proprie, patronul clubului Colectiv pur și simplu ar fi dispărut. Mutarea ar fi una strategică, precizează The Sun, argumentând că mai multe persoane cercetate penal sau aflate sub control judiciar aleg să facă această mutare, pentru că procedurile de extrădare cu România ar fi foarte stufoase.

În urma unei cereri formulate către Instanță, Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a obţinut permisiunea de a pleca din România, deşi era sub control judiciar.

Articolul continuă după reclamă

"Instanța încuviințează ca Anastasescu George Alin să părăsească teritoriul României la datele specificate și respinge ca neîntemeiate cererile formulate de inculpaţii Anastasescu George Alin şi Mincu Costin privind încetarea obligaţiei de a nu se apropia unul de altul sau de inculpatul Cătălin Gancea sau de membrii familiei acestora şi de a nu comunica între ei direct sau indirect, pe nici o cale”, se arată în decizia instanței.

Alin Anastasescu a fost trimis în judecată alături de cei doi asociaţi, aceştia fiind acuzaţi de ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Presa engleză face o dezvăluire ȘOCANTĂ. Unul dintre patronii clubului COLECTIV ar fi dispărut, după ce a primit acceptul instanței române de a-și face concediul în Marea Britanie