Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Bistriţa! Peste 40 de oameni au fost la un pas de moarte

Prezenţa de spirit a unui şofer de autobuz a salvat vieţile a 40 de oameni, în judeţul Bistriţa-Năsăud! Omul a văzut cum un TIR intră în intersecţie fără să-i acorde prioritate şi a ieşit cât a putut pe marginea drumului. A reuşit astfel să evite impactul cu mastodontul, dar a lovit un panou publicitar.

Vezi și

Prezenţa de spirit a unui şofer de autobuz a salvat vieţile a 40 de oameni, în judeţul Bistriţa-Năsăud! Omul a văzut cum un TIR intră în intersecţie fără să-i acorde prioritate şi a ieşit cât a putut pe marginea drumului. A reuşit astfel să evite impactul cu mastodontul, dar a lovit un panou publicitar.

Câteva geamuri s-au făcut ţăndări după ce autobuzul s-a proptit într-un avizier, însă niciun pasager nu a ajuns la spital. Nu norocul i-a salvat, ci şi prezenţa de spirit a şoferului. Omul a văzut TIR-ul venind din stânga şi a tras puternic de volan.

În autobuz erau 40 de pasageri care intrau dimineaţă la fabrică, în schimbul întâi. Deşi accidentul s-a petrecut la 6 şi jumătate dimineaţă, chiar în faţa sediului poliţiei din Lechinţa, agenţilor le-a luat o oră şi jumătate să ajungă la locul accidentului.

Agenţii şi-au motivat reacţia întârziată prin faptul că programul lor începe la ora 8 şi, dacă nu este accident cu victime, şoferii au la dispoziţiei 24 de ore să se prezinte la poliţie, în cazul în care nu se înţeleg amiabil. Şoferii au suflat în etilotest şi niciunul dintre ei nu consumase alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Bistriţa! Peste 40 de oameni au fost la un pas de moarte