Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prima ipoteză a poliţiştilor în cazul femeii găsite fără viaţă, în Mehedinţi. Ar fi fost ucisă în bătaie

Caz şocant în judeţul Mehedinţi. Trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit într-o pădure situată în apropierea localităţii Balota. Poliţiştii iau în calcul ipoteza crimei.

de Redactia Observator

la 05.11.2022 , 09:15

Cadavrul este al unei femei de 40 de ani care obişnuia să se prostitueze. Ea fusese dată dispărută de concubinul ei în urmă cu două săptămâni. Se pare că victima fusese văzută pe un drum din apropierea pădurii. O femeie care trecea întâmplător pe acolo a găsit trupul neînsufleţit şi a sunat la 112. 

Femeia ar fi fost ucisă. Premisa anchetatorilor

Poliţiştii au constatat că victima avea mai multe lovituri puternice la nivelul capului, dar şi a corpului, iar crima este prima ipoteză luată în calcul de anchetatori. 

Vezi și

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, tânăra de 29 de ani a sesizat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că, în timp ce se afla în pădurea din extravilanul localităţii Balota, a descoperit cadavrul unei femei. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi care au ajuns la faţa locului pentru efectuarea de cercetări au constatat că la nivelul capului cadavrul prezenta lovituri şi au solicitat prezenţa unui medic legist şi a unui procuror criminalist.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit identitatea cadavrului, ca fiind o femeie de 40 de ani, care la data de 21 octombrie a fost dată dispărută de către concubinul acesteia. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Prima ipoteză a poliţiştilor în cazul femeii găsite fără viaţă, în Mehedinţi. Ar fi fost ucisă în bătaie