Antena Meniu Search
x

Video Prima reacţie a lui Ilie Năstase, după ce a fost din nou prins băut la volan: "De ce nu copiem şi noi legile unde îţi acceptă să bei două pahare, de vin sau de bere"

Ilie Năstase a rămas pieton pentru trei luni. Două beri, băute noaptea trecută i-au adus o amendă şi l-au lăsat fără permis. Marele tenismen a fost oprit în trafic de poliţişti care l-au pus să sufle în etilotest. Năstase nu este la prima abatere de acest fel. În 2018, fostul sportiv s-a ales cu doar penal după ce a fost prins băut la volan şi a refuzat recoltarea de probe biologice. Mai mult, atunci, Năstase a făcut şi scandal şi a fost încătuşat de poliţişti. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 18.11.2022, 14:11

Vezi și

Ilie Năstase a fost oprit de poliţişti la miezul nopţii, pe o stradă din cartierul Aviaţiei. Plecase de scurt timp de la un restaurant.

Ilie Năstase: M-a oprit poliţia! Şi m-a întrebat: "Aţi băut?" Da, am băut două beri! Mi-a făcut testul... A ieşit 00,21! Pentru că la noi nu e decât... nu ai voie să bei niciun pahar, nimic, da?! Mi-a zis: "Sunteţi amendat cu 680 de lei sau 1300 dacă nu plătiţi nu ştiu cum şi o lună suspendarea carnetului!"

Prins din nou băut la volan 

În realitate, fostul sportiv a rămas pieton pentru trei luni. După incident, Ilie Năstase a rămas cu o dilemă. 

Pe acelaşi subiect

Ilie Năstase: Auzi, şefu', mata ştii de ţările din Europa?! Legislaţia... cunoşti puţin? De ce nu copiem şi noi legile unde îţi acceptă să bei două pahare, că sunt de vin sau de bere, de ce nu facem treaba asta?

Aceeaşi dilemă a avut-o fostul tenismen şi în urmă cu patru ani când poliţiştii l-au tras pe dreapta, în Nordul Capitalei. Atunci nu a vrut să stea la discuţii şi nici să sufle în etilotest, aşa că a plecat şi a fost oprit din nou de un echipaj de la Rutieră, la 200 de metri distanţă, dat jos din maşină şi încătuşat. 

Ilie Năstase: Nu am vrut să dau testul și în momentul ăla mi-au pus și cătușele. M-au dat jos, m-au pus pe bordura.

Şi asta nu a fost tot. Câteva ore mai târziu a comis o nouă infracţiune în trafic. S-a urcat pe scuter deşi avea permisul suspendat şi a trecut pe linia continuă. 

Ilie Năstase: Am trecut pe linia verde, dar cică nu am nu ştiu ce. Sunt penal! Adică sunt penal. Am făcut ceva penal că nu înţeleg. Să văd asigurarea. Nu vreau!

Ilie Năstase vrea să conteste decizia poliţiştilor. Conform legislaţiei în vigoare, Ilie Năstase are la dispoziţie 15 zile pentru a contesta în instanţă sancţiunea primită, dacă va face acest lucru aşa cum şi-a anuinţat intenţia, îşi va primi din nou dreptul de a conduce cel puţin pe perioada procesului, până la o sentinţă definitivă. Un astfel de proces poate dura câteva luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Prima reacţie a lui Ilie Năstase, după ce a fost din nou prins băut la volan: "De ce nu copiem şi noi legile unde îţi acceptă să bei două pahare, de vin sau de bere"