Antena Meniu Search
x

Surse: Ilie Năstase a rămas fără permis 90 de zile, după ce a fost prins din nou la volan sub influența băuturilor alcoolice

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a fost prins din nou băut la volan, au confirmat surse Observator.  

de Monica Palade

la 18.11.2022, 09:23

Surse: Ilie Năstase a rămas fără permis 90 de zile, după ce a fost prins din nou la volan sub influența băuturilor alcoolice - Hepta/Mediafax/Marian_Ilie

Ilie Năstase avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu mai are dreptul să conducă timp de trei luni, informează reporterul Obsevator Andre Rotaru.  Fostul tenisman nu este la primul incident de acest fel.

Ce spun poliţiştii 

La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe acelaşi subiect

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Condamnat definitiv la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării în 2019

În 2019, Ilie Năstase a fost condamnat de Curtea de Apel la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei, după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. La mijlocul anului 2018, oamenii legii i-au blocat maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc, după un schimb de replici cu un agent, chiar dacă acesta l-a somat să oprească şi i-a cerut să se legitimize. Poliţiştii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut testul.

Fostului jucător de tenis i-a fost întocmit astfel dosar penal privind infracţiunea de refuz de prelevare a mostrelor biologice, a fost amendat şi cu 1.000 de lei şi a fost lăsat să plece acasă. Ulterior, după câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou în trafic, în zona Şoselei Ştefan cel Mare, când făcea un viraj stânga peste linia continuă, cu un scuter, fără a avea dreptul de a conduce. Pentru faptul că a trecut peste linia continuă, fostul jucător de tenis a fost amendat cu încă 1.305 lei şi 6 puncte de penalizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Surse: Ilie Năstase a rămas fără permis 90 de zile, după ce a fost prins din nou la volan sub influența băuturilor alcoolice